Chercher un revendeur Merida

Merida a un réeau étendu de revendeurs au Benelux. Trouvez ici un revendeur prês de chez vous.

DIVERSE TYPEN DEALERSHOPS


Merida Experience Center

In het Merida Experience Center is het volledige aanbod van Merida racefietsen, mountainbikes, hybrides en e-bikes te bewonderen. Het is ook mogelijk om op een geselecteerd aantal racefietsen, mountainbikes en e-bikes een testrit te maken door de mooie natuur van de Veluwe. Maak hiervoor een afspraak met het Merida Experience Center. Daarnaast kunt u in het Experience Center terecht voor het complete assortiment Merida kleding en accessoires en het volledige Birzman fietspompen en gereedschap aanbod.

Toon Merida Experience Center

Merida Premium-Shops

De Merida Premium Shop biedt een brede selecte Merida fietsen aan, van e-bike tot racefiets en mountainbike. Het is het juiste adres voor zowel sportieve fietsers als fietsforensen. Het brede aanbod Merida fietsen maakt de Premium Shop het perfecte adres voor gespecialiseerd advies over een nieuw te kopen fiets en natuurlijk het service en onderhoud nadien.

Toon Merida Premium-Shops

Merida Regular Shops

De Regular Shop is het adres voor informatie en advies over je nieuw te kopen Merida fiets. Uiteraard kan je er ook terecht voor alle onderhoudsbeurten die jouw fiets periodiek nodig heeft. De Regular Shop heeft een zelf geselecteerd assortiment Merida fietsen in de winkel staan. Zit jouw fiets er niet tussen? De winkel kan uiteraard jouw nieuwe fiets gewoon leveren!

Toon Merida Regular Shops